Никой човек не може да си отиде от този свят,

...
Никой човек не може да си отиде от този свят,
Коментари Харесай

Церемония в подножието на К2 почете Атанас Скатов и неговия силен дух

Никой човек не може да си отиде от този свят, в случай че споменът за него и великите му каузи са към момента живи в съзнанието на мнозина. Прочувствена и красива гала се състоя в подножието на К2 в памет на Атанас Скатов. Паметтта на алпиниста беше почетена по отговарящ метод и подсети още един път, че мощният му дух е оставил бездънен отпечатък както върху неговото семейство и другари, по този начин и върху всички, които означават тези дребни триумфи, които въпреки и осъществени от един човек, свързват с невидима нишка всички по света.

Паметна плоча означи неговите достижения, а специално обръщение от сина му Васко, което напълно несъмнено е най-ценното от всичко, тъй като съдържа целия смисъл на света, гласи: " Обичам те, тате ". Надписът придружава снимка на двамата от изкачването им до връх Мусала.

На церемонията е бил почетен подвига и на алпинистите Серджи Минготе, Хуан Пабло Мор, Али Садпара и Джон Снори.

Атанас Скатов загуби живота си след рухване в подножието на връх К2 през февруари, само че звездата му изгря изключително мощно на небето, с цел да ни покаже, че всеки връх може да бъде обуздан. Стига да вярваш в личните си сили. Да живее мощният дух, който е в положение да се извиси над всяка житейска компликация и да й се усмихне победоносно!


Учителка сложи връх за скоростно нанагорнище на Еверест
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР