Николина Добрева, както е рожденото име на световноизвестната актриса с

...
Николина Добрева, както е рожденото име на световноизвестната актриса с
Коментари Харесай

Нина Добрев: „В началото живеехме в едностаен апартамент с още едно семейство. Родителите ми работеха много, за да се справим. Наистина беше много трудно.“

Николина Добрева, както е рожденото име на световноизвестната актриса с български генезис, нееднократно е показвала на българските си почитатели, че ги цени и почита. Едно от дейностите, с които го демонстрира е, че при всяка опция, тя приказва на родния си език – български. Наскоро тя се снима за едно от водещите фешън списания в света и даде изявление, в което бе откровена до краен лимит. Тя споделя за фамилията си и емигриранто им от България в Торонто. Това се случва, когато Нина Добрев е едвам на 2 години. Въпреки че е прекарала напълно малко време в България, тя приказва български удивително.

В изявлението, Нина Добрев споделя, че „ първоначално живеехме в едностаен апартамент с още едно семейство. Родителите ми работеха доста, с цел да се оправим. Наистина беше доста мъчно. “ Тя споделя още, че не са имали финансови благоприятни условия за скъпи облекла и покупки. С майка й са си представяли, че облеклата, които си купуват, са Версаче. Когато Нина прави пробива си, тя отива на същинско ревю на Версаче, прибавя актрисата с усмивка.

Но славата й идва след неотклонен труд и гонене на фантазиите й.

Ролята, която трансформира живота й, е тази в сериала „ Дневниците на вампира “. Там тя играе тийнейджърката Елена Гилбърт, както и още две функции: тази на Катрин и Татия, които са двойнички на Елена. Режисьорите на хитовия сериал се впечатляват от българския й генезис и даже вмъкват България в сериала. Така, Нина снима сцена, в която приказва на родния ни език в сериала. Тя в никакъв случай не е крила, че е българка и споделя в изявлението, че е горда, че произходът й е подобен.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР