Николина Ангелкова вдигна завесата над личния си свят и показа

...
Николина Ангелкова вдигна завесата над личния си свят и показа
Коментари Харесай

Николина Ангелкова показа дома си

Николина Ангелкова подвигна завесата над персоналния си свят и сподели пред почитателите си в обществените мрежи част от ситуацията на дома си, видя HotArena.

Напоследък Ангелкова е трансформирала трапезарията си в офис, защото й се постанова да работи от там и да взе участие в международни онлайн конференции на разнообразни тематики. В другия ъгъл пък над преносимия компютър е залегнала щерка й Далия, която от предходната есен е първокласничка и към този момент сполучливо приключи първия период на образователната година, въпреки и онлайн. От фотосите се вижда, че интериорът в дома на екс министърката е решен главно в бяло. Акцентите са в сиво, бежово и кафяво. 

Ангелкова сподели и новия член на фамилията - кучето Молти, с което решила да зарадва дъщеря си, която от дълго време си пожелавала домакински любим за подаърк. Белият хубавец живее с тях от няколко месеца и не прави доста бели. През последната година Ангелкова претърпя тотална смяна. След като отстъпи министерския пост на Марияна Николова, Николина изчезна за известно време от общественото пространство. Оказа се, че си е взела отмора, с цел да се подложи на промяна на носа.

Появата й след трансформацията провокира безспорен възторг и новата й визия бе тематика номер 1 в обществените мрежи цялостен месец. Ангелкова побърза да посочи, че в действителност интервенцията на носа й била наложителна поради дихателни проблеми, които имала и от дълго време отлагала да в профил, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР