Николина Ангелкова в момента се вихри на среща на министрите

...
Николина Ангелкова в момента се вихри на среща на министрите
Коментари Харесай

Тунингованата Ангелкова лъже, че още е министър, цъфна на конференция в Саудитска Арабия

Николина Ангелкова сега се вихри на среща на министрите на туризма в Саудитска Арабия, където се показва за длъжностно лице, въпреки от дълго време да се е разделила с всички държавни постове. За измамата сигнализира известната журналистка Лияна Панделиева.

Ето какво споделя Лицето на демокрацията:

Ангелкова беше кофти министър на туризма от ден първи и по този начин приключи туристическите си попълзновения от името на страната. Дали?
 
Всъщност - не!

Николина Ангелкова се е уредила с поредна екскурзия - този път на среща на министрите на туризма - в Саудитска Арабия, където се показва за...зам.-председател на Комисия по туризъм в българския парламент.

Ама тя не е даже народен представител - ще кажете. Не е! Вярно е, че не е! Това обаче не пречи на Ангелкова и новия ѝ нос да се намърдат на екскурзийка и тя да не се обади на уредниците, че няма какъв да го дири на форума от името на българската страна. Тоест нито ръководителят, нито зам.-председателят на Комисия по туризъм от Народното събрание отиват на срещата, тъй като там е Николина. Истинският ни министър е подложен в състояние да се преструва, че е в реда на нещата от името на България в Рияд да се пъчи самозванка.

Кадрите от " преди и след " не трансформират явлението Ангелкова. А тя организира публични срещи от името на българската страна!

Пинокио и барон Мюнхаузен, взети дружно, пасти да ядат!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР