Николета Лозанова посрещна Великден не на някоя екзотична дестинация, а

...
Николета Лозанова посрещна Великден не на някоя екзотична дестинация, а
Коментари Харесай

Николета Лозанова отпразнува Великден в дома на Боби Михайлов

Николета Лозанова посрещна Великден не на някоя екзотична дестинация, а в дома на бъдещите си свекъри Мария Петрова и Боби Михайлов. Плеймейтката разгласява фотос от двора на палата, като в кадър се вижда и кучето на някогашната гимнастичка, което е от породата ваймаранер. Семейството е извънредно привързано към четириногия си другар, който е към този момент на 3 години.

Разбира се, Николета не посочи, че се намира в „ Бояна “, където е домът на спортното семейство, само че „ Уикенд “ разпозна градината на Мария Петрова, която също качи фрагменти от двора си. Никъде не се вижда дали Боби Михайлов е в къщата, или е натирен от жена си, откакто стана ясно, че чака бебе от любовницата си. Перуката по никакъв начин не харесва изборите на сина си Николай за снахи. Първо фамилията не одобряваше Алисия, а по-късно и Николета. В последно време Лозанова е доста близка с Мария Петрова и Бисера, която е по-голямата сестра на вратаря. От към година някогашната гимнастичка върти пекарна с самун и козунаци в центъра на София. 47-годишната прелест държи своя лична хлебарница. Мария прекарва от ден на ден време там, отдадена на работата си, а новото рекламно лице на тестените печива е Ни Ло, която се фотографира с франзелите, гушнати до гърдите й. Родната плеймейтка се пробва да наподобява на Моника Белучи от ролята й на Малена в едноименния италиано-американски филм.



Ни Ло се похвали, че е в дома на Боби и Мария

Предприемаческите ползи на спортната фамилия от дълго време са най-вече в производството на хлебни произведения. Не е загадка, че Боби дружно с жена си е притежател на хлебозавода в град Троян. Той създава над 30 типа самун, 20 типа ръчно създадени пити, погачи, козунаци, кроасани и над 40 типа закуски. Сред екстрите са веган сладки, самун без брашно и сладостен колбас. Завода за самун и закуски в Троян брачната половинка на Боби Михайлов има посредством компанията си „ Троя 2002 ”. Сред съдружниците на Мария Петрова е Весела - дъщерята на прочулия се с прякора Банкера на Маджо върховен Българска социалистическа партия функционер Евгений Узунов.



Мария Петрова с обичаното си куче. Фотосът най-вероятно е сниман от Николета Лозанова

Бутиковият магазин на Мария Петрова беше изключително настоящ около Великден, когато са били затрупани с поръчки, тъй като цените им са много прилични и надалеч от тези на Линда Петкова. Мария Петрова постоянно посещава хлебарницата си, която към този момент е устойчиво рекламирана от бъдещата й снаха.



Плеймейтката популяризира хляба и козунаците на гимнастичката

Дъщерята на плеймейтката от Караджово също е била в дома на бъдещите си доведени баба и дядо. Малката Никол, която обожава домашните любимци, разгласява в обществените мрежи фрагменти с ваймаранера, който не се разделя с Мария.

Освен Николета, Никол, Ники Михайлов и Мария, в палата в „ Бояна “ са били и Бисера и Живко Миланови, както и двете им деца. Те са посрещнали дружно Великден, като към момента не е ясно дали Боби Михайлов също се е веселил със фамилията си и най-сетне е приел Николета.

Припомняме, че вратарят и гимнастичката се ожениха на обилна гала през 1999 година, а няколко месеца по-късно се роди и щерка им Елинор. Борислав има от първия си брак две деца – Николай и Бисера, които Мария Петрова отгледа като свои отрочета и те я обожават. Грацията години наред търпи изневерите на мъжа си, само че новината, че секретарката му ще го подари с бебе напряко я е унищожила, издават от обкръжението й.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР