Николета Лозанова е в траур, узна HotArena.Плеймейтката е покрусена от

...
Николета Лозанова е в траур, узна HotArena.Плеймейтката е покрусена от
Коментари Харесай

Николета Лозанова в траур заради Черната пантера

Николета Лозанова е в печал, разбра HotArena.

Плеймейтката е покрусена от гибелта на Чадуик Боузман, по-известен като Черната пантера от едноименния филм. " Почивай в мир! Роден през 1976 година, ти в никакъв случай няма да умреш в действителност ", написа Николета и пусна жалейка. Тя е измежду най-големите последователки на преждевремнно напусналия ни артист. 

43-годишният Боузман бе звездата в един от най-известните супергеройски филми по комиксите на Марвъл - " Черната пантера ", който бе номиниран за няколко награди Оскар. Рапърът Венци Венц също се причисли към траура на Николета. Звездите освен у нас, само че и по света, бяха шокирани от тъжната новина, защото се оказа, че никой до момента не е знаел за здравословните проблеми на Чадуик Боузман. 

Актьорът, който щеше да навърши 44 години след 2 месеца, си отиде от рак на дебелото черво. Диагнозата идва още през 2016 година, когато дефинират рака в трети етап. По това време Чадуик е ангажиран със фотосите на няколко супергеройски кино лентата, измежду които " Капитан Америка: Гражданска война ", където си партнира с Робърт Дауни-младши, Скарлет Йохансон и други. Следват интервенции, химиотерапии, вливания и непрестанни работни задължения, където артистът се държи постоянно професионално и не дава да се разбере, че има нещо неправилно. 

Ракът обаче се оказва прекомерно нападателен и организмът не може да се оправи. През 2020 към този момент е в четвърти етап и нещата са необратими, въпрос е на седмици. Тъжната новина за кончината му беше обявена от фамилията му в Туитър., написа България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР