Николета Лозанова е много доволна от новите си задни части,

...
Николета Лозанова е много доволна от новите си задни части,
Коментари Харесай

Николета пръсна 20 бона на екзотичен остров

Николета Лозанова е доста удовлетворена от новите си задни елементи, които ремонтира сполучливо при турски хирург преди 2 месеца. Едрогърдата брюнетка се оперира без пари, а в подмяна направи огромна реклама на клиниката. Сега плеймейтката е на Малдивите, където гордо показва завършеното си ремарке.

 

За извайването на бразилско дупе към този момент не са нужни импланти. Докторът на Николета е изсмукал мазнини от корема й и ги е поставил в задните й елементи. „ Имах паласки, които доста ме дразнеха ”, показа наскоро звездата. Преди интервенцията тя много си угаждала с храна и талията й наедряла. С помощта на пластичната хирургия обаче още веднъж е тънка и хубавицата не се свени да се демонстрира по бански. Тя е удовлетворена, че няма белези от интервенцията, а възстановителният интервал бил относително неусетен и къс. „ С импланти съм виждала плашещи резултати. Единият над кръста, другият под него! ", изясни Лозанова претекстовете си да се спре на метода с трансфер на мазнини.

Еротичният модел е на Малдивите с дългогодишния си другар Ники Михайлов и с щерка си Никол, която е плод на брака й с футболиста Валери Божинов. Добро усещане прави, че плеймейтката постоянно води наследницата си по почивки, а не я зарязва на непознати грижи в България. По всяка възможност Николета и мъжът й са пръснали над 20 бона на екзотичния остров, защото цените в курорта, където са отседнали, са много солени.

Брюнетката обожава да пътува по света и всяка зима отскача някъде на топло. Изключение направи единствено в края на 2020 година, когато беше болна от Ковид-19. Тя се заразила с ковид от Ники, само че за разлика от нея, вратарят минал леко през заболяването. Лозанова обаче близо месец гълтала разнообразни антибиотици. Тя имала цялостния „ пакет ” от признаци - зной, кашлица температура, сърцетуптене, загуба на подушване, непрекъсната отмалялост. В един миг даже се молела да я одобряват в болница, с цел да я лекуват по-адекватно. Плеймейтката обаче извадила шанс и се оправила, без да стига до болничното легло, макар че дишала затруднено и нямала сили да прави най-елементарна ежедневна активност. За благополучие, след продължителното боледуване хубавицата през днешния ден е здрава и се е отдала на по-приятни страсти.

Макар че изкара тежко Ковид-10, Николета е срещу имунизациите и няма желание да се боде. В обществената мрежа тя нееднократно се е изказвала срещу имунизацията, а за себе си се оправдава, че има високо количество антитела.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР