Николай НенчевДокато евроатлантическите политически организации у нас се карат, Русия

...
Николай НенчевДокато евроатлантическите политически организации у нас се карат, Русия
Коментари Харесай

Отварят пътя на Възраждане, постилат червения килим на властта пред Румен Радев

Николай Ненчев

Докато евроатлантическите политически организации у нас се карат, Русия и путинистите нападат! В името на страната и нацията ни, не дестабилизирайте страната и не им давайте властта безплатно! Ако страната още веднъж бъде политически дестабилизирана, с неразбираем път за развиване и перманентна политическа рецесия, офанзивите на проруската политика на Балканите и у нас ще се ускоряват и нищо чудно скоро да завладяват страната ни.

В миг на

война сред положителното и злото,

която се води наоколо до нашите граници, да извършите страната уязвима е съзнателно тежко закононарушение, което може да се окаже, че не е и инцидентно! Всичко, за което през последните повече от тридесет години сме се борили и отстоявали като общество, с доста компликации, може да го загубим единствено за момент. И няма да е тъй като настройките в обществото са се трансформирали, а поради безотговорността и нелепостта ви.

Знайте, че с дейностите си отваряте пътя на " Възраждане " и постилате аления килим на властта пред Румен Радев. А те в действителност имат злокобен сюжет за България и нейното бъдеще. И знайте, в случай че хвърлите страната в поредна политическа рецесия и по този начин обслужите ползите на путинова Русия - това няма да ви направи по-силни, а еднообразно слаби и презрени в лицето на българските демократи. Не се харесвайте, само че следвайте евроатлантическия път на страната ни, който подсигурява свободата, благоденствието ни и демократичното ни развиване!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР