Николай Митов се завърна в Септември. Това съобщи официалният сайт

...
Николай Митов се завърна в Септември. Това съобщи официалният сайт
Коментари Харесай

Официално: Николай Митов се завърна в "Септември"

Николай Митов се завърна в " Септември ". Това заяви формалният уебсайт на клуба. В щаба на треньора остава Христо Арангелов, а останалите му помощници ще бъдат оповестени в края на седмицата.

Митов ще замести досегашния ментор Димитър Васев, който дотук има четири загуби от пет мача със " Септември " в Първа професионална лига. Именно сложният старт на червено-сините очевидно накара притежателите на клуба да върнат на треньора, виновен за класирането на " Септември ".

В понеделник вечер " Септември " загуби с 0:1 семейството си на " Берое " на ст. " Васил Левски ". Това е трето следващо проваляне за софийския отбор откакто той отстъпи и на ЦСКА и " Славия ". В първия кръг пък " Дунав " надделя " Септември " с 2:0. Единствената победа на Васев и отбора му бе над " Пирин " с 1:0.

Николай Митов от своя страна изкара пет месеца отпред на " Левски " сред март и август, само че резултатите, реализирани от отбора под негово управление не впечатлиха задоволително управлението и почитателите на " сините ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР