Николай Малинов, лидер на българското Национално движение Русофили, обвинен в

...
Николай Малинов, лидер на българското Национално движение Русофили, обвинен в
Коментари Харесай

Николай Малинов оглави русофилския интернационал като "антифашистки фронт срещу сатанизма"

Николай Малинов, водач на българското Национално придвижване " Русофили ", упрекнат в шпионаж в интерес на Русия, глобен от Съединени американски щати за корупция и претендент за народен представител, откри в Москва организационен Конгрес на Международното придвижване на русофилите (МДР) - събитие, което се оказа завладяно от представители на съветската страна, един след различен един произнасящи речи от трибуната.

Само 15-ина минути след началото на форума Малинов единомислещо бе определен за ръководител на МДР. Той благодари, заяви, че стартира създаване на национални структури по другите страни, какви са фрагментите, могат ли да работят и да се съберат милион подписа за анулация на европейските наказания против Русия. Засега не е ясно от кое място ще управлява русофилския интернационал Малинов - от България или от Москва.
Специална приветствена депеша имаше от Владимир Путин, слово произнесоха външният министър Сергей Лавров, Константин Косачьов (зам-председател на Съвета на федерацията), който изчете одобрение от председателката на съветския Сенат Валентина Матвиенко, както Леонид Слуцки (депутат от Държавната Дума, член на комисията за интернационалните връзки и наследил починалия Владимир Жириновски като ръководител на Либерално-демократическата партия).

Всички те (без съветския президент) са глобени от Запада поради решенията, които са взимали за експанзията против Украйна още от 2014 година насам.

 Константин Малофеев и Сергей Лавров на форума.
Константин Малофеев и Сергей Лавров на форума.

Всички те в една или друга форма повтаряха известни съветски тези за упадъчния Запад, който нападнал Русия и се пробва да я заличи от света и културата, само че е пристигнало време за готовност и нахлуване. Както и апели всички чужденци, обичащи Русия, да се обединят (по думите на Мария Захарова, говорителка на външното министерство) към една цел: " да бъдем хора, а не фашисти ".

В този дух бе и откриващото изявление на Малинов, съгласно който светът към този момент блестящо се е разделил на две - " на злото и положителното, на черните сили и на белите сили " и, естествено да си русофил значи да си с положителното, да си за обичайни полезности, мощна страна и многополюсен свят. Срещу русофилите била " демократичната тирания ", искаща несуверенни страни, сатанистки свят, " джендърски свят ", който желае да унищожи човечеството.

 Константин Косачьов, зам-председател на горната камара на съветския парламент.
© Reuters

Константин Косачьов, зам-председател на горната камара на съветския парламент.

По думите му в Москва участвали 87 души от 42 страни от които 12 от " славянски страни ", а придвижването щяло да съставлява обособен фронт за битка с фашизма, т.е. е антифашистко. (организаторите настояват, че има към 120 участници от 46 държави).

В речта си Лавров апропо сподели, че " полезността на русофилството е в това, че ние не призоваваме никого на " свещена война " против Запада, против кръстоносците, против който и да било. Тази война ни се натрапва.

 Леонид Слуцки, народен представител от Държавната Дума.
Леонид Слуцки, народен представител от Държавната Дума.

В залата бяха още известни лица като Александър Дугин и Константин Малофеев, също глобени поради пропагандна и подривна активност - освен идеологическа - в чужбина. Послание изпрати московският патриарх Кирил, благословия имаше от архиепископ Карло Мария Вигано - някогашен апостолически представител в Съединени американски щати, приказва и Пиер де Гол от Швейцария - внук на Шарл де Гол.

 Александър Дугин на учредителния конгрес в Москва.
Александър Дугин на учредителния конгрес в Москва.

Впечатление направи изявлението на американския екшън артист от предишното Стивън Сегал, който сподели " Аз съм 100% русофил и милион % руснак ".

По думите му татко му е руснак, който освен познавал своите корени и надълбоко се интересувал от съветската просвета и литература, предавайки тази обич на околните си. Бях възпитаван в атмосферата на съветските обичаи и полезности, цялото семейство четеше великите съветски класици.

 Стивън Сегал.
Стивън Сегал.

" Да си руснак значи да защитаваш правдата, да се бориш за нея ", добави Сегал, който през ноември 2016 година получи съветски паспорт персонално от Путин.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР