Николай Костадинов от Игри на волята“ триумфира като абсолютен първенец

...
Николай Костадинов от Игри на волята“ триумфира като абсолютен първенец
Коментари Харесай

След 15 години тренировки Николай от “Игри на волята” е балкански шампион по културизъм

Николай Костадинов от „ Игри на волята “ победи като безспорен отличник по културизъм на Балканите. Това се случи на последното интернационално „ Гран при “ по бодибилдинг в София преди броени дни.
„ След 15 години спортен културизъм и няколко пъти, в които ми се изплъзва на косъм. Абсолютната купа е вече в моите ръце. Явно трябваше да сменя федерацията и категорията “, заяви щастливият бабанка след сладката победа на родна земя. За закуска Костадинов изяжда 100 грама овесени ядки, разбъркани в купа със седем белтъка и едно цяло яйце, написа България Днес.

През деня хапва филета от пилешко, пуешко и телешко месо, а за вечеря бъркани яйца с извара или недопечен бадем. Строгата диета и усилени тренировки го водят до триумфа. Софиянецът има трето място на европейски и пето място в международен шампионат по културизъм. Вдига 500 кг на лег преса и има най-големите крайници в България. Определяше се като най-силния мъж в „ Игри на волята “. Николай напусна риалити формата по медицински аргументи след сериозна контузия и по лекарска рекомендация. Преди това загуби физически борби против дами от противниково племе, с което си завоюва не изключително добра известност за действието на мускулите и силата, които има.

След овакантяване на риалити формата Костадинов разкри най-засрамващия си любовен миг - когато момиче му прави френска обич, в стаята влизат майка й и татко й. „ Това е доста гадно. Отвориха, погледнаха и излязоха “, разкри културистът. Иначе красивата Елена е половинката на сравнявания с Хълк Николай. Двамата са щастливо обвързани, а Костадинов има дребен наследник, който е на 5 годинки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР