Николай Киров официално бе назначен за старши треньор на Берое

...
Николай Киров официално бе назначен за старши треньор на Берое
Коментари Харесай

Николай Киров е новият треньор на Берое

Николай Киров публично бе назначен за старши треньор на Берое и ще управлява отбора в идната среща със Славия. Наставникът ще изведе тима за своята първа подготовка през днешния ден от 17:30 ч.

Киров е на 47 година, роден в Пловдив. В треньорската си кариера е водил тимовете на Марица, Спартак Пловдив, Ботев Пловдив, Арда и ЦСКА 1948. Като ментор е притежател на Купата и Суперкупата на България и повторен финалист в шампионата. Киров бе определен за „ Треньор номер 1 в България “ за 2020 година Като футболист играе на поста вратар в тимовете на Марица, Ботев Пловдив и Добруджа.

В неговият екип ще бъдат още Иван Кочев (помощник-треньор), Тихомир Тодоров (треньор на вратарите) и Атанас Николов (кондиционен треньор).

Иван Кочев ще бъде пръв асистент на новия ментор. Като футболист той играе на поста бранител. Сребърен медалист и четикратен бронзов медалист от шампионата с тима на Ботев Пловдив. Бивш национал на България.

Тихомир Тодоров ще дава отговор за подготовката на вратарите. Той има опит на тази позиция в Нефтохимик, Ботев Пловдив, Китай и ЦСКА 1948.

За физическата подготовка ще дава отговор Атанас Николов. Той е някогашен играч и треньор на дълъг скок и има опит като кондиционен треньор в Ботев Пловдив и ЦСКА 1948.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР