Николай Хаджигенов и Арман Бабикян коментираха ехидните коментари на лидера

...
Николай Хаджигенов и Арман Бабикян коментираха ехидните коментари на лидера
Коментари Харесай

Хаджигенов: Не, Бойче, не те искаме в ковчег! Желаем ти дълъг живот при бай Ставри

Николай Хаджигенов и Арман Бабикян разясниха ехидните мнения на водача на ГЕРБ по адрес на Изправи се. БГ! Ние идваме! в нощта след изборите, когато Бойко Борисов показва удовлетворение от това, че тях няма да ги има в идващия парламент.
"Него го е боязън от всеки един от вас и страхът му е състоятелен. Включително загатна, че сме желали да го забележим в ковчег. Не, Бойче, в случай че те искахме в ковчег, щяхме да те сложим в ковчег. Не, Бойче, не си схванал! Това, което повтаряме от самото начало, е, че бихме желали да живееш дълго и неособено щастливо при бай Ставри. Този боязън на великия водач Бойко Борисов се дължи на всеки един от вас ", сподели Хаджигенов във видео, излъчено онлайн във фейсбук профила на Отровното трио.
Според него с помощта на ИБГНИ и площада "великият деспот се трансформира в смешно диктаторче с размерите на употребен оранжев презерватив ".
"Това, че няма да сме в Народното събрание не значи безусловно нищо ", добави той.
Арман Бабикян съобщи, че ще следи деликатно какво ще се случи с основния прокурор и със правосъдната промяна.
"Искам да видя в този момент нови болшинства, остарели болшинства, междинни болшинства... И какво ще се случи с стопанската система и корупцията. Нашите общителни връзки с част от политическите сили в никакъв случай не са ни пречели да споделяме истината. Може да разчитате на нас. Ние елементарно излизаме на площада, елементарно излизаме и от Народното събрание ", сподели рекламният експерт.
И Бабикян, и Хаджигенов оповестиха, че и за напред ще продължат да работят в полза на жителите на България.
"Ще продължим да се виждаме, тъй като имаме незавършена работа ", сподели Бабикян.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР