Никола Лютов се дипломира като бакалавър по право в Лондон,

...
Никола Лютов се дипломира като бакалавър по право в Лондон,
Коментари Харесай

Терзиев назначи нов зам.-кмет правист, завършил в Лондон и Чикаго


Никола Лютов се дипломира като бакалавър по право в Лондон, специализира Международно бизнес право в Атина и приключва магистратура по Финансово право в Чикаго с фокус върху корпоративна и банкова неплатежоспособност и преструктуриране.

Придобива юридически опит в международни водачи в промишлеността като KPMG, Deloitte и CMS Cameron McKenna. Работи като съветник на частна процедура в областта на финансовото право, несъстоятелността, преструктуриранията и ръководството на капиталови активи.

" Направление " Правен и административен надзор " заема основно място в процеса по построяването на доверие към общината, показват от общината.

Работата на Следствен отдел към окръжна прокуратура би трябвало да дава отговор на високите публични упования за бистрота и заслужено ръководство на публичен запас. Визията ни за развиване на правната и административната активност има мощен антикорупционен фокус, показват в известието и допълват, че възнамеряват да основат ново звено, което да има една единствена цел - антикорупция.

Юридическите структури на Столичната община, със своя огромен екип и допир до голям брой сфери на правото, имат и голям капацитет да се трансфорат в място за обучаване и развиване на юридически гений и това ще бъде още един значим фокус на нашето ръководство. Желанието ни е Следствен отдел към окръжна прокуратура да притегля млади, енергични и способени адвокати, които обичат това, което вършат и желаят да се развиват кариерно ", разяснява Лютов.

Вчера от Столична община оповестиха, че Иван Василев поема поста зам.-кмет по финанси и опазване на здравето в общината. Той ще дава отговор за правенето на финансовата рамка и ръководството на политики за опазване на здравето в най-голямата община в България.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР