Никола Дипчиков се завърна с нов тежък нокаут в чеченската

...
Никола Дипчиков се завърна с нов тежък нокаут в чеченската
Коментари Харесай

Никола Дипчиков нокаутира тежко Азамат Амагов

Никола Дипчиков се завърна с нов тежък нокаут в чеченската лига АCA.

ММА звездата ни се изправи против Азамат Амагов в борба от междинна категория. Срещата им беше част от картата на ACA 150, което се организира в Москва. Дипчиков имаше 2 загуби тази година и напрежението беше върху него. Той обаче се показа доста мощно и приключва годината с триумф.

В първия рунд Никола беше доста по-бърз и преносим от Амагов. Азамат изглеждаше много тромаво. Никола първи пусна кръв на Амагов, откакто със своите крошета му отвори аркада на главата. 

В края на рунда двамата влязоха в замяна на удари, а Амагов към този момент имаше още една аркада на главата, от която течеше кръв. Никола беше по-добрият в този рунд. Нашето момче просто е на по-високо равнище от своя конкурент.

В началото на втория рунд Амагов потегли самоуверено напред, само че това беше неточност. Никола го обработи с два удара в тялото. Изневиделица Дипчиков вкарва мълниеносен ляв удар, който нокаутира Амагов. Реферът се намеси и спря борбата, която завърши на 23-тата секунда във втория рунд.

С тази победа Никола стопира серия от 2 следващи загуби. Той към този момент има 22 победи в ММА, като 18 от тях са с нокаут.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР