Никол Кидман определено има с какви професионални успехи да се

...
Никол Кидман определено има с какви професионални успехи да се
Коментари Харесай

Никол Кидман: “Исках 10 деца, но природата не ми даде възможност”

Никол Кидман несъмнено има с какви професионални триумфи да се похвали. Постиженията й в актьорското занятие са неоспорими и надали има човек, който да не е чувал името й, когато се заприказва за сполучливи актриси. Когато се обърне обратно обаче, Кидман вижда една празнота в живота си, която няма опция да запълни и до през днешния ден – да има повече деца.

Актрисата, която има деца от кънтри музиканта Кийт Ърбан и две осиновени, дружно с някогашния си брачен партньор Том Круз, споделя пред австралийското издание Marie Claire, че постоянно е желала повече деца и в случай че съжалява за нещо, то това сигурно не са изгубените кино награди или функции, а проблемите, които среща със забременяването и раждането по натурален път.

Кидман рядко открехва вратата към персоналния си живот, точно по тази причина изявлението в Marie Claire е изключително прочувствено.

" Исках 10 деца, само че природата не ми даде тази опция. Но се помирих. Станах майка по-късно и по разнообразни способи освен на моите деца, само че и на шестимата ми племенници и 12-те кръщелници. Обичам децата и ми харесва да се грижа за тях ", споделя звездата.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Marie Claire Australia (@marieclaireau)

„ За загубата при импровизиран аборт не се приказва задоволително. Това е голяма тъга за някои дами. Има голямо количество болежка и голямо количество наслада от другата страна на монетата. От копнежа до висшото чувство да имаш дете " - споделя Кидман.

Актрисата споделя, че щастлива, тъй като съумява да съчетае професионалните си задължения с времето, прекарано с двете ѝ дъщери Фейт и Съндей. По време на фотосите за неотдавна излезлия сериал Nine Perfect Strangers, който беше сниман в Австралия. Кидман постоянно е изтъквала, че би предпочела време със фамилията си вместо която и да е роля.

" Казвам им, че те са деца на света. Пътуват на всички места с мен и Кийт и имат другари от разнообразни краища на света. Понякога се оплакват, че толкоз постоянно им се постанова да си събират багажа, само че по тази метод съумяваме да бъдем дружно като семейство, а това е значимо ", споделя Кидман.
Никол Кидман, въодушевена от Толстой и Достоевски
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР