Никога няма да се съгласим възпитателната среда да изчезне от

...
Никога няма да се съгласим възпитателната среда да изчезне от
Коментари Харесай

Иван Ченчев: Не приемаме възпитателната среда да изчезне от семейството

" Никога няма да се съгласим възпитателната среда да изчезне от българското семейство. Родителите да не могат да възпитават детето, тъй като в случай че му кажат, че не може да прави нещо, то ще се разплаче и ще пристигна, някой да го изведе от фамилията ", съобщи зам.-председателят на ПГ " Българска социалистическа партия за България " Иван Ченчев в Народно събрание по време на дебатите по Закона за отбрана от домашното принуждение.
Той бе безапелационен, че тази ужасяваща процедура постоянно се практикува в Европа. " Когато става дума за нашите деца - не си и помисляйте да го вършиме. За страдание, българинът е натиснат от другите проблеми и не вижда опасността, само че тя е напълно действителна и надвиснала над фамилията и децата ", разясни Ченчев.
" Ние от " Българска социалистическа партия за България " ви предперждаваме, че когато веднъж кажеш неверните неща, даже и да крещиш правилните след това, няма значение. Правите неверните неща и това ще седи на вашата съвест. Ще бъдете съдени и оценени от българския народ, тъй като когато народът разбере каква опасност го чака и каква гилотина удряте на възпитанието в фамилната среда, ще е късно ", акцентира Ченчев.
В сряда Народното събрание съвсем гласоподава на второ четене Закона за домашното принуждение. Той реши да се сътвори народен съвет по предварителна защита и отбрана, който ще основава и поддържа указател на случаите на домашно принуждение на територията на страната. В Министерство на вътрешните работи пък ще има осведомителна система за предварителна защита и отбрана от педофилия, както и указател на причинителите на тези закононарушения.
От Българска социалистическа партия предизвестиха, че текстове в документа основава предпоставки деца ще бъдат отнемани от родителите със съдействието на неправителствени организации и това би трябвало да бъде преотвратено.
Целият закон не беше признат, тъй като болшинството реши да не удължават съвещанието си и работата да продължи в различен ден.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР