Никога не трябва да бъдете резервен вариант. Вие заслужавате много

...
Никога не трябва да бъдете резервен вариант. Вие заслужавате много
Коментари Харесай

Никога не бъдете нечии резервен вариант

 Никога не би трябвало да бъдете авариен вид. Вие заслужавате доста повече, въпреки че надали някой ви е казвал това преди.

Може би сте привикнали да бъдете вторият, аварийният, изключително когато сте млада. Може би сте имали другари, родители, членове на фамилията или неприятни някогашни, които са ви предиздвикали да свикнете с това възприятие. Пиша ви това, тъй като би трябвало да разберете, че те са сбъркали. Те омаловажиха вашата красива персона. Те ви накараха да станете нещо по-малко, в сравнение с сте в реалност.

Ставахте ли повече прощаваща, когато някой ви отблъсне? Намирате ли оправдания за този човек? Оправдавате ли го даже пред другите? Борите ли се с страстите си, пробвайки се да потиснете чувството, че всичко това не е наред?

Човекът, който би трябвало да бъде в живота ви, в никакъв случай няма да се отнася с вас по този начин. Всеки, който срещате, е човек и позволява неточности, само че верният човек няма да ги прави още веднъж и още веднъж, разстройвайки ви. Особено, в случай че той желае да бъде във вашия живот. Ако този човек не влага своето време и сила във вас, той не си заслужава. Може да не разбирате това, тъй като толкоз дълго оправдавате държанието му, само че е правилно.

Човекът, който ви желае в живота си, ще се опита да не ви загуби.

Трябва да знаете цената си. Трябва да я разберете. Можете да дадете толкоз доста обич, само че доста хора не я заслужават. Когато пристигна времето, както всички останали, вие ще бъдете номер едно за някого. Знам, че това е необичайно. Знам, че не вярвате. Но не трябва да оставате с този, на който давате цялата си скъпоценна обич, получавайки единствено трошички в подмяна.

Имате потребност от време, с цел да останете сами. Седнете и оценете целите си. Искрените хора също бъркат. Добре е да поговорите с обичания човек и да го помолите за повече време и внимание, от каквото имате потребност. В най-лошия случай ще загубите някой, който не ви цени. В най-хубавия случай нещата ще се трансформират към по-добро.

Спрете да бъдете нечия аварийна обич. Вие заслужавате повече. Нека допускайте обстановката да сте последното нещо, за което се сещат. Ще се изтощите по този начин, че да не можете повече да попълвате тази сила. Дълбоко в себе си знаете, че това не е наред, тъй че просто вземете ограничения. Будете сигурни – хората, които ще загубите, не могат да се съпоставят с тези, които са подготвени да се трансформират поради вас. Ще бъдете по-щастливи, в случай че осъзнаете, че да сте аварийна даже не е вид.

Може да сте привикнали да бъдете запаса, само че апелирам, забравете това възприятие и преминете към това, което заслужавате.

soulpost


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР