Никога не се знае кога ще потрябват тези или някакъв

...
Никога не се знае кога ще потрябват тези или някакъв
Коментари Харесай

5 консерви, които винаги трябва да имате за черни дни

Никога не се знае по кое време ще потрябват тези или някакъв различен тип консерви – нова карантина, неприятно време, непредвидени посетители или просто по този начин, за всеки случай

Домашно или закупени от магазина консерви са повсеместен артикул, избавител в непредвидени обстановки. Първо, те не заемат доста място, второ, съхраняват се с години, и трето, има доста предписания с консервирани зеленчуци, плодове, риба или месо.

Друг плюс е, че тези предписания нормално са доста бързи. Като цяло, несъмнено си коства да съхранявате консервирана храна в килера или кухненския долап. Избрахме топ 5 консерви, които несъмнено би трябвало да купите при идващото си вървене до супермаркета.

Боб

Незаменима консерва, в случай че ще готвите яхния или фасул супа. Консервираният фасул не би трябвало да се готви дълго време, за разлика от сухия (въпреки че може да се обработва бързо, само че и не толкоз бързо). Освен това бобената яхния и фасул чорбата не са единствените предписания, в които можете да добавите фасул. Можете да го употребявате за подготвяне на вегетариански кюфтета, лют марокански тажин за гулаш, елементарни и красиви салати, даже грузински пхали. Бобът също по този начин съдържа доста растителни протеини – всички те са с незаменими изгоди за тялото.

Царевица и зелен грах

Това е подготвена основа за всичко – даже ориз със зеленчуци, даже няколко дузини салати. Грахът също съдържа протеини, а царевицата съдържа скъп калций и има способността да понижава неприятния холестерол.

Салатите с тези артикули автоматизирано стават доста по-засищащи, а от грах можете да извършите и необикновено вкусна и бърза чорба, която стопля душата – тъкмо това, от което се нуждаете за една хладна есенна вечер.

Маслини

Те са най-хубавият метод за нашарване на обичайните предписания. Маслините са положителни в салати, на пица, със задушени зеленчуци и независимо. Експертите споделят, че в случай че ядете маслини всеки ден – не с шепи, а по малко, тогава можете да осигурите на тялото си скъпи витамини A, B, E, D, K, които спомагат за укрепването на костната тъкан, мускулите и стените на червата. Те също по този начин поддържат младостта на кожата, оказват помощ за подсилване на имунната система и даже прочистват черния дроб.

Кондензирано мляко

Факт е, че кондензираното мляко се създава единствено от пълномаслено мляко и захарен сироп, от който съвсем цялата вода е изпарена.

Има и кондензирано мляко, което може да съдържа мляко на прахуляк, заместители на млечната лой и разнообразни добавки за усет, цвят и аромат. Истинското кондензирано мляко е божи подарък за домашния сладкар и отлична основа за кремове и кремообразни десерти.

Риба звук или розова сьомга

Привържениците на здравословното хранене евентуално ще приветстват въображаемо рибата звук. Консервираната риба е отличен източник на протеини и калций , защото розовата сьомга влиза в буркана дружно с костите, които омекват по време на готвене. Рибата звук е добра в типичен салати с домати и зелени подправки, а розовата сьомга е желана освен в салати, само че и в сандвичи и даже в котлети и кюфтета.

Инфо: ayzdorov.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР