Никога не съм отричал ваксините и не съм бил антиваксър.

...
Никога не съм отричал ваксините и не съм бил антиваксър.
Коментари Харесай

Д-р Стойчо Кацаров: Контролът над пандемията беше изпуснат

" Никога не съм отричал имунизациите и не съм бил антиваксър. Аз настоявам, че тези, които са преболедували, могат да се имунизират незабавно. Вижда се в международен проект, че при имунизираните популации се вижда внезапен спад на смъртността ".

Това сподели служебният здравен министър доктор Стойчо Кацаров в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич " по телевизия Евроком ".

" Контролът над пандемията беше изтърван. Можете да видите в класациите най-ниските резултати къде са. Пандемията най-после се управляваше предизборно. Бившият министър на опазването на здравето е претендент на досегашната ръководеща партия. Чърчил е споделил, че най-добре се лъже преди лов и преди избори. 26 000 души повече са умряли в България в последния интервал, в сравнение с през която и да е година. Това е задоволителна оценка по какъв начин се ръководи рецесията ", изясни той.

Министърът разяснява, че 80% са умрелите над 60-годишна възраст, а под 2% са умрелите под 40-годишна възраст.

" Целта за имунизация против ковид не е да се доближат някакви бройки, а да се предпазят колкото се може повече хора. Не може възрастните да ги караме да се редят на опашки и да чакат. Има и хора, които са неподвижни, не могат да отидат на зелени коридори. Наредил съм РЗИ-та да вървят и до места, които са мъчно налични ", сподели още доктор Кацаров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР