Никога не може да те сигурни, че познавате на 100%

...
Никога не може да те сигурни, че познавате на 100%
Коментари Харесай

7 признака, че имате връзка с женкар

Никога не може да те сигурни, че познавате на 100% колегата си, тъй като има опция да се окажете по отношение на коцкар. Това е човек, който даже да има половинка до себе си, няма да се поколебае във всеки един миг да флиртува с други дами. Неговата цел може не постоянно да бъде да ви изневери, само че просто неговият темперамент е подобен и му се коства занимателно да се заиграва с дамите.

Запознанството с коцкар може да бъде разочароващо и прочувствено изтощително прекарване. Теази хор са известни с това, че са прочувствено недостъпни, не се обвързват и непрекъснато търсят неспокойствие и нови прекарвания.

Те може да са очарователни и харизматични, само че не се интересуват от построяването на сериозна връзка или от установяването на същинска връзка с сътрудниците си. Дават приоритет на личните си потребности и стремежи пред тези на сътрудниците си и може да не са склонни на взаимни отстъпки или жертви в името на връзката.

Ако подозирате, че може да имате връзка с коцкар, значимо е да проведете открита и почтена връзка с колегата си по отношение на опасенията си. Също по този начин е значимо да помните, че заслужавате да се отнасят към вас с почитание и не би трябвало да се задоволявате с по-малко.

Ето някои признаци, имате връзка с коцкар:

Винаги е на телефона си, даже в случай че сте дружно

Това може да е червен байрак, че той не е изцяло предан на вас. Възможно е мъжът постоянно да е на телефона си, даже когато сте дружно, тъй като не участва изцяло или не се усеща добре във връзката. Не е изключено също по този начин да крие нещо или да поддържа връзка с други дами зад тила ви. Това може да бъде предизвестие, че имате връзка с коцкар.

 връзка с коцкар

Той не е почтен с вас

Приятелят ви не е открит с вас във връзка с ежедневните си действия и проекти? Възможно е той да ви лъже по отношение на мислите, възприятията и дейностите си. Липсата на бистрота може да демонстрира проблеми с доверието във връзката. Изключително значимо е да водите открита и почтена връзка с колегата си и да решавате проблемите си с него. Ако усетите, че той скрива информация за всичко, което се случва с живота му, е евентуално да имате връзка с коцкар.

Той постоянно флиртува с други дами, даже във ваше наличие

Друг симптом, че имате връзка с коцкар е, когато забележите, че той флиртува с други дами, даже когато приятелката му е в близост. Това е знак за липса на ангажираност и пренебрежение към връзката, която има с вас. Възможно е той да употребява флирта като метод да увеличи егото си или като метод да резервира опциите си отворени.

Жената би трябвало да заяви на колегата си за своите усеща и граници. Ако това държание продължава, може би трябвало да осъзнаете, че имате връзка с коцкар и в случай че той не може да се промени, е добре да си тръгнете от този човек.

 връзка с коцкар

Той не демонстрира интерес към планирането на срещите ви

Женкарят може постоянно да се уговаря да излиза с вас в последния миг, тъй като желае да резервира опциите си отворени. Той не желае да се ангажира с никакви предварителни проекти.

Възможно е също по този начин да не желае да влага доста време и старания във връзката или да желае да ви държи в подготвеност, когато желае да ви види. Това държание може да значи, че той не е изцяло вложил във връзката и може да не е сериозен към нея. Връзка с коцкар ще ви носи доста анулирани проекти и нелогични аргументи това да се случва.

Той не се интересува да се запознае с приятелите и фамилията ви

Друг симптом, че имате връзка с коцкар, е неналичието му на интерес да се запознае с околните ви. Този човек може да се колебае дали да се запознае със фамилията и приятелите на момичето, тъй като не е зает с връзката и не желае да се обвързва. Възможно е също по този начин да не желаят другите да знаят за навиците им за запознанства или да се опасяват, че тайните им ще бъдат разкрити.

 връзка с коцкар

Никога не ви показва на приятелите или фамилията си

Това, че мъжът не ви показва в обществения си кръг, може да значи, че той няма съществени планове за връзка или крие от вас, че имате връзка с коцкар. Това може да значи също, че той не желае персоналният му живот да бъде прочут на другите. Важно е да говорите с колегата си за възприятията си и да обмислите дали това държание подхожда на това, което желаете в една връзка.

Той не прави проекти за бъдещето с вас

Мъжът може да не прави проекти за бъдещето ви. Една от главните аргументи е, тъй като не е предан на връзката и не вижда дълготрайно бъдеще с вас. Възможно е също по този начин да се колебае да прави проекти заради страха си от обвързване или желанието си за независимост. Връзка с коцкар може да се приема като нещо краткосрочно, от което пострадала може да бъде единствено неговата половинка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР