Никога не е късно за романтика, дори и по време

...
Никога не е късно за романтика, дори и по време
Коментари Харесай

22 романтични стайлинг идеи в бяло

Никога не е късно за романтика, даже и по време на изолираност, а с разхлабването на ограниченията бързо се размечтахме за миговете, когато най-сетне ще разходим красивите си и женствени поли и на открито. Да, стига сме ги снимали пред огледалото!

Размечтахме се и по какъв начин ще тичаме боси по поляната или по брега на морето точно в някоя от днешните ни, тъй като белият цвят постоянно ни носи чувство за лято, равнодушие и несъмнено, доста романтика. И в случай че сте възнамерявали дребна морска женитба и още не сте се отказали от нея, може би ще отриете концепция за по-удобен и обикновен тоалет точно в нашата селекция.

А бялото е като черното – елементарно го комбинираме с всички останали цветове и сигурно този пролетно-летен сезон ще го създадем с някои от тези нежни, които ще му подхождат идеално. Цветен акцент можем да прибавим и с някой аксесоар – колан, диадема, дребен шал, обувки, а сигурно всеки един от тези тоалети би отивал с тези сламени чанти, които още веднъж ще се завърнат на стилната сцената напълно скоро. Само да излезем!

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР