Никога МВР не са били по-добре окомплектовани. Това заяви премиерът

...
Никога МВР не са били по-добре окомплектовани. Това заяви премиерът
Коментари Харесай

Борисов с първи думи за опита за атентат: Това са чудовищни, мръсни бомби, които...

Никога Министерство на вътрешните работи не са били по-добре окомплектовани. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на церемонията за връчване на ключовете на нови коли на регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи и на жандармерийските подразделения в страната.

С тези коли служителите на реда ще преследват нарушители, доста са хубави - 6 скорости, 130 коня близо, доста икономични, бензинови. Новите коли са 346 за 9 милиона лв., уточни министър председателят. Полицаите, които ги карат, ще бъдат удовлетворени, сподели Борисов.

Взимаме бензинови коли, тъй като виждате рестрикциите към дизела в Европа вървят с гневна скорост, добави той. По думите му може да пристигна време и в България да се създават такива коли.

По думите му от времето, когато е бил основен секретар, до момента разликата в окомплектоването на Министерство на вътрешните работи е от земята до небето.

Премиерът разяснява още тематиката с вербуваното от Ислямска страна 16-годишно момче от Пловдив.

"Подготвяме се да създадем един антитерористичен център, казусът в Пловдив ни даде съображение. Сутринта имахме един съвет за сигурност. Ситуирали сме мястото, като станем подготвени ще го финансираме. Много тихично ще го създадем, сподели Борисов, като още веднъж акцентира, че колкото по-малко се приказва по случая, толкоз по-добре.

Той помоли при такива случаи като в Пловдив медиите да не се изкушават в “жълтениите” и благодари на тези, които не са го създали.
Не знаем дали няма и други такива случаи. Не би трябвало да се губи доверието към институциите в такива случаи. Служителите на службите не се изкушават да оповестяват информация, безапелационен е той.

МВР демонстрираха единствено видео с бомбите. Това са чудовищни, мръсни бомби и са няколко пъти по-силни от тези в Сарафово ", изясни министър председателят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР