Ники Кънчев се завръща в ефира на Нова телевизия. Световноизвестният

...
Ники Кънчев се завръща в ефира на Нова телевизия. Световноизвестният
Коментари Харесай

Ники Кънчев пак в ефира на Нова, започва Голямото преследване

Ники Кънчев се завръща в ефира на Нова телевизия.

Световноизвестният формат The Chase e към този момент в България. От есента всяка делнична вечер от 18:00 ч. знанието ще бъде издигнато в фетиш, а водещият ще запознае аудиторията с най-големите мозъци у нас.

" Моята персонална задача е да покажа значимите мозъци измежду нас да и да отлича знанието като полезност. Мисля, че в днешно време то е обезценено. А точно мисленето и любознанието движат света напред. Голямата ми фантазия е най-сетне умните да завоюват по почтен път. В тази игра ще има доста трудности, само че и доста победи ", споделя водещият на " Голямото гонене ".

В огромното си завръщане Ники Кънчев няма да бъде самичък. Той ще застане пред феновете с първокласен тим от най-знаещите хора в България, които ще назовава " преследвачите ". Участниците в играта ще би трябвало да се изправят против четирима професионални " преследвачи " и да отговорят на въпроси, чиито брой може да доближи до 210 единствено в едно предаване. Сумата, която може да бъде извоювана, е неограничена и зависи само и единствено от знанията на играчите и тяхната храброст да поемат опасности.

" Няма ограничавания за парите, които се печелят – може да са 100 000, 200 000. Сделката се подписва на място пред екрана. Но е допустимо и " преследвачът " да " хване " участниците и те да изгубят извоюваното ", показа Ники Кънчев в предаването " На фокус с Лора Крумова ". В допълнение той прецизира, че по-ценната премия е всичко, което обществото може да научи.

Форматът " Голямото гонене ", спечелил премията на Британската телевизионна академия, е същински празник на знанието. В него могат да се включат всички, които имат куража да се изправят против най-острите мозъци на България. " Голямото гонене " дава късмет освен на тези, които към този момент са взели участие в други игри за познание, само че и на готовите за своя блестящ дебют. Единственото изискване е да са навършили 18 години.

Оригиналният вид на куиз шоуто е английски и в него се подвизават няколко именити " преследвачи " с псевдоними като Звяра, Лисицата, Мрачния разрушител, Заплахата и други. Предаването има свои версии и Германия, Финландия, Израел, Гърция, Испания и Съединени американски щати.

В момента то интензивно се излъчва в 11 страни по целия свят.

Новината за шоуто идва в миг, в който към момента не е ясно дали от bTV ще възобновят за нов сезон именития " Стани богат ".

Телевизионната викторина с водещ Михаил Билалов се излъчваше в същия часови слот - 18:00 часа в работен ден.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР