Ник Кирьос имаше много тежка година, след като се контузи

...
Ник Кирьос имаше много тежка година, след като се контузи
Коментари Харесай

Кирьос: След като гледах Джокович днес, то разбрах, че съм имал нулев шанс на Уимбълдън

Ник Кирьос имаше доста тежка година, откакто се контузи още преди началото на Аустрелиън Оупън и изигра единствено един мач през цялата 2023-та. Австралиецът обаче въпреки всичко откри някакъв метод да е дребна част от финалите на ATP, присъединявайки се към коментаторския екип на Tennis Channel.

Бившият финалист на Уимбълдън се оказа чудесно попълнение към малкия екран и забавлява феновете със своите визии за играта, като даже той беше очарован от вчерашното показване на Новак Джокович против Карлос Алкарас през вчерашния ден на 1/2-финалите в Торино и изрично съобщи голямото предимство на сърбина над останалите тенисисти в неговите очи:

" Това е неуместно. Алкарас вкарва над 80 % от първите си сервиси в игра и към този момент е продънен три пъти. Какъв тип магьосничество е това. Новак е най-хубавият състезател, който в миналото е досковал ракета и е потавял крайник върху планетата Земя.

След като гледах по какъв начин Новак Джокович игра през днешния ден, то осъзнах по какъв начин не съм имал безусловно никакъв късмет да печеля финала на Уимбълдън, каквото и да съм бил направил " - показа Кирьос в ефира на телевизионния колос.

Nick Kyrgios on Novak Djokovic:

" After watching Novak Djokovic play today I now realized I had a zero percent chance of winning Wimbledon against him. "
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР