Ник Кирьос и Стефанос Циципас безспорно изиграха най-напрегнатия мач до

...
Ник Кирьос и Стефанос Циципас безспорно изиграха най-напрегнатия мач до
Коментари Харесай

Кирьос и Циципас отнесоха глоби след мача помежду им на Уимбълдън

Ник Кирьос и Стефанос Циципас несъмнено изиграха най-напрегнатия мач до този миг на тазгодишния Уимбълдън, като след над три часа борба успеха в последна сметка беше за австралийския тенисист.

По време на срещата обаче напрежението сред двамата играчи ескалира на няколко пъти, като не липсваха кавги, апели за дисквалификация, наказателни точки, а най-после двамата тенисисти не се поздравиха на мрежата.

В последна сметка и Кирьос, и Циципас бяха санкционирани за държанието си, като австралиецът ще би трябвало да заплати 4000 хиляди $ поради псувни по време на дуела.

Глобата за неговия противник пък ще бъде в размер на 10 000 $, откакто той на два пъти удари неразумно топката поради което получи и предизвестия от съдията на стола.

Самият Циципас пък се извини за държанието си и съобщи, че ще поеме отговорност за дейностите си.

" Наистина неприятно от моя страна. Никога съм правил това различен път, да изпращам топката отвън корта по този метод. Извиних се на хората, не знам какво съм си мислел в този миг. За благополучие не ударих никого. Но отговорността е моя сигурно ", разяснява гръцкият тенисист.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР