нигата „Световната PR революция“ на Максим Бехар постигна впечатляващ успех

...
нигата „Световната PR революция“ на Максим Бехар постигна впечатляващ успех
Коментари Харесай

Книга на Максим Бехар влезе в топ 10 на най-добрите PR книги в света за всички времена

нигата „ Световната PR гражданска война “ на Максим Бехар реализира впечатляващ триумф в Съединени американски щати.

Тя съдържа отзиви на 100 от най-известните интернационалните PR специалисти от 65 страни и от 6 континента. В нея Бехар преглежда настоящите трендове в PR бизнеса, като се концентрира върху въздействието на обществените медии. Авторът прави и забавни прогнози за бъдещето на тази непрекъснато изменяща се промишленост.

„ За мен е чест, че „ Световната PR гражданска война “ получава толкоз висока интернационална оценка. Tова е значимо самопризнание освен за мен като създател, само че и за България. Книгата е извънредно настояща за актуалната обстановка, защото един от въпросите, които преглежда, е по какъв начин бизнесът и обществата да се приспособяват към новите действителности и да се оправят с рецесиите “, разяснява създателят Максим Бехар.

Книгата е в топ 10 на най-хубавите PR книги в света за всички времена. Произведението заема 7-о място в авторитетната интернационална ранглиста на BookAuthority – (100-те най-хубави PR книги за всички времена). Друго значимо достижение на „ Световната PR гражданска война “ е

BookAuthority е една от най-престижните световни ранглисти за книги, която се образува от рекомендациите и оценките на известни предприемачи и бизнесмени като Илон Мъск, Марк Зукърбърг, Джеф Безос, Уорън Бъфет, Бил Гейтс, Тим Кук, Джак Ма и Ричард Брансън.

В България книгата излезе в края на 2019 година и първият ѝ тираж бе привършен за по-малко от месец. „ Световната PR гражданска война “ може да бъде закупена онлайн в печатен и цифров формат от, както и в огромните книжарници в страната.

Само преди месец в България излезе и новата книга на Максим Бехар – „ Пет минути до на следващия ден “. В нея създателят показва ексцентрична позиция във връзка с измененията в света, които COVID-19 провокира, и прави забавни прогнози за развиването на бизнеса в новата действителност. Това е единствената книга на българския пазар, отдадена на водачеството по време на пандемия. „ Пет минути до на следващия ден “ се радва на голям читателски интерес и скоро след стартирането си на пазара оглави класацията за най-продавани заглавия в книжарница „ Гринуич “.

За Максим Бехар:

Максим Бехар е български предприемач, публицист и посланик и ученик на Harvard Kennedy School. Той е създател и Главен изпълнителен шеф на водещата българска PR компания M3 Communications Group, Inc., както и Председател на Борда на Световния информационен конгрес в Давос, Швейцария. Максим Бехар е Почетен общоприет консул на Република Сейшели в България. В края на 2017 година завърши своя мандат като Президент на Световната PR организация ICCO. Книгата му „ Световната PR Революция “, издадена първо в Съединените щати, е оценена като една от най-хубавите в света в региона на PR-a през последните години.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР