Ниенхуо покупките на китайските потребители, особено вносните храни, се увеличават

...
Ниенхуо покупките на китайските потребители, особено вносните храни, се увеличават
Коментари Харесай

Вносните стоки в Китай добиват популярност за Годината на прасето

„ Ниенхуо " покупките на китайските консуматори, изключително вносните храни, се усилват устойчиво с наближаването на Пролетния фестивал, съобщи bulgarian.cri.cn.

„ Ниенхуо " се отнася до специфичните новогодишни артикули, купувани към празника, освен дарове, само че и нужни за отбелязването на празника артикули като прясна храна, деликатеси, алкохол, облекла и така нататък

Въпреки че желанията към новогодишните артикули през годините се промениха наред с бързото развиване на бранша на търговията на дребно, появяването на мобилните интернет технологии задейства търсенето на вносни хранителни артикули. Раци от Аляска, френски омари, аржентинско говеждо, чилийски череши са единствено част от стоките, които през днешния ден са известен избор за фамилните празнични вечери.

За да се облагодетелстват от търсенето на сходни артикули, търговци и компании оферират специфични отстъпки и промоции, с цел да привлекат клиентите.

Хоу Ънлун, президент на комерсиалната верига Suning Co, която предлага онлайн към офлайн услуги, е уверен, че растежът при търсенето на вносна прясна храна ще бъде един от акцентите за търговците в празничния интервал.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР