Ние, ЗИЦ Медикъл Караджъ“ имаме удоволствието да посрещнем отново ортопеда

...
Ние, ЗИЦ Медикъл Караджъ“ имаме удоволствието да посрещнем отново ортопеда
Коментари Харесай

За всички пациенти с ортопедични заболявания – ортопедът д-р Дженгиз Чабукоглу ще проведе безплатни консултации на 2-ри и 3-ти Септември 2022

Ние, ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “ имаме удоволствието да посрещнем още веднъж ортопеда от международна класа – доктор Чабукоглу на 2-ри и 3-ти Септември 2022 година в София . Той ще гостува в България по покана на нашия  шеф – Звезделина Лютфи. Гостуването му ще се организира в границите на самодейността ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните способи и технологии в медицината. Именно по този мотив, доктор Чабукоглу ще организира двудневни, изцяло безвъзмездни съвещания за български пациенти с ортопедични болести, които се нуждаят от консултация, второ мнение или лекуване в чужбина.

Всички пациенти с ортопедични болести могат да се възползват и да проведат безвъзмездна консултация с ортопеда, по отношение на опциите за лекуване на своето заболяване. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със експерта могат да се обадят на телефоните на здравния център 0879 977 402 и 0878 500 940 , и да си запишат час.

Кой е доктор Дженгиз Чабукоглу?

Той е роден през 1969 година в Ерзурум / Хънъс. През 1985 година Постъпва в Медицинския факултет на университета Ondokuz Mayıs и приключва през 1991 година През 1996 година стартира работа като помощник в Медицинския факултет на Мармараския университет, Катедра по ортопедия и травматология. През 2001 година стартира кариерата си в частна болница в Пендик като експерт по ортопедия и травматология. В следствие е назначен за основен доктор в същата болница и работи като експерт по ортопедия и травматология. По-късно, доктор Дженгиз Чабукоглу напуща частната болница в Пендик поради специализация. От 2012 до 2018 година работи като експерт по ортопедия и травматология в частна болница. От септември 2018 година доктор Чабукоглу работи като експерт по ортопедия и травматология в Университетската болница в Окан.

Специалност:

Обща ортопедия и травматология

Педиатрична ортопедия (детска ортопедия)

Медицински ползи:

Обща ортопедия

Дегенеративни болести на опорно-двигетелния уред

Възпалителни болести

Травмени повреди

Спортна ортопедия

Лечение с Eswt

Лезии на хрущял на глезена

Проблеми с ахилесовото сухожилие

Замразено рамо

Артроскопични интервенции

Разкъсване и възобновяване на менискуса

Възстановяване на предните кръстни връзки

Артроскопско обновяване на ротаторна обвивка

Изкълчване на раменете

Наранявания на лигаменти

Смяна на тазобедрената става

Протези и импланти

Pes equinovarus

Ахондроплазия

Болест на Пертес

Вродени екзостози

Хемимелия

Артрогрипоза

Вродена дислокация на коляното

Детска церебрална парализа

Дисплазия на тазобедрената става

Д-р Чабукоглу е добре прочут в родината си и в чужбина с изключителната си работа при деца с увреждания и ортопедични проблеми. Специалистът е един от най-хубавите хирурзи в региона на ортопедичните болести при деца, като да вземем за пример детска церебрална парализа.

Терапии и типове хирургия, които организира доктор Чабукоглу:

Артроскопска хирургия

Лечение с PRP

Приложение на ботокс

Операция за релаксация на меките тъкани

Прехвърляне на сухожилията- поправяне на мускулния дисбаланс посредством прекачване на сухожилия

Остеотомия – фиксиране на кост в мечтаната позиция

Дислокационни операции- интервенции за радиално изкълчване на главата на тазобедрената става и лакътя

Артродеза – интервенция за фиксиране на засегнатата става

Хирургично удължение на крайници

Операция за изкълчено коляно

Д-р Дженгиз Чабукоглу има голям брой отчети и публикации, оповестени в национални и интернационалните медицински списания. Награждаван е не един път за принос в пробни проучвания. Член е на Турската асоциация по ортопедия и травматология, Съвета по образование на турски ортопеди и травматолози, Турската детска ортопедия и Медицинската камара в Истанбул.

Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с доктор Дженгиз Чабукоглу в София на 2 -ри и 3 -ти С ептември 2022 година би трябвало да се запишат авансово на телефоните на „ Медикъл Караджъ “: 0878 500 940 или 0879 009 742 или да заявят стремежи от тях час онлайн на  .

Имайте поради, че по време на консултациите с доктор Дженгиз Чабукоглу, прегледи няма да бъдат осъществявани. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполага пациентът все още.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР