Ние, за разлика от нашите коалиционните партньори, не си позволяваме

...
Ние, за разлика от нашите коалиционните партньори, не си позволяваме
Коментари Харесай

ИТН предлага специална парламентарна комисия, която да следи плащанията на всяко министерство

Ние, за разлика от нашите съдружните сътрудници, не си разрешаваме да залагаме едно нещо за сметка на нещо друго. Изборът за началник на Българска народна банка беше отвън съдружното съглашение и резултатът е подобен, какъвто е, моралните уроци си ги научихме. Това съобщи ръководителят на ПГ на " ИТН " (ИТН).

„ Продължаваме промяната “ със заповед към Българска социалистическа партия и „ Демократична България “ на практика заложиха пътното строителство и ремонтите. Блокираха комисията, решенията в залата, започнаха да оферират едно след други решения, при които започнаха да вършат подмятания. Ако се случи нещо автомагистралите, то ще тежи на съвестта на министър-председателя и на финансовия министър, тъй като блокираха всичко ", съобщи той.

" Заради това ние внасяме още веднъж предложение да се разплати с министерско разпореждане, тъй като по този начин е законно. Второто е предлагането ни да се отпушат ремонтите на пътищата и новото строителство, това да се одобри от Народно събрание, тъй като е неговите пълномощия ", добави той.

Има Такъв Народ предлага и парламентарна комисия, която да следи за прозрачността за осъществените заплащания на всяко едно министерство, с цел да не се основават предпоставки за подозрения, както, по думите му, е станало с Министерството на районното развиване и благоустройството. " Заради намеците, че в тяхното предложение има икономическа полза за нас, предлагаме специфична парламентарна комисия, която да следи и да утвърждава всички заплащания на всички министерства ", съобщи той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР