Ние вече ясно казахме, че нашата отговорност, отговорността на първата

...
Ние вече ясно казахме, че нашата отговорност, отговорността на първата
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Жако, че се спекулира с травмата на Борисов

Ние към този момент ясно казахме, че нашата отговорност, отговорността на първата политическа мощ, е да предложи състав на кабинет. Това съобщи в " Още от деня " депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев.

Излъчихме претендент за министър-председател, надлежно ще посочим и нашето виждане за това по какъв начин би трябвало да наподобява и персоналният състав на министерския съвет, добави той.

По думите му, през днешния ден президентът е пропуснал да честити на ГЕРБ успеха и е бил въодушевен по време на консултациите с другите парламентарно показани партии, нещо което не може да се каже за срещата с тях.

Георг Георгиев разяснява новината, че министър председателят в оставка Бойко Борисов е опериран поради контузия: " Бързо излекуване на господин Борисов. Жалко е, че се спекулира и с това ".

Планът за възобновяване и резистентност няма да е неуспех и крушение, защото е плод на многомесечни старания, съпроводени с публични разисквания. На финала обаче държа да подчертая, че през днешния ден в българската хазна постъпиха 660 млн. лв. от концесията на " Летище София " - тази толкоз сатанизирана концесия, сподели Георгиев.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР