Ние вече година и половина не сме в управлението. Имахме

...
Ние вече година и половина не сме в управлението. Имахме
Коментари Харесай

Биковци, Атанасовки, Добревци... ГЕРБ на амбразурата от сутринта

Ние към този момент година и половина не сме в ръководството. Имахме подготвен План за възобновяване, които беше ревизиран и предоговарян и от служебното държавно управление, и от Асен Василев. Този 1 милиарда лв. не е най-големият проблем. По-големият проблем е, че няма нито един подписан контракт. Това сподели депутатът от ГЕРБ Тома Биков в ефира на Нова телевизия. „ В България, и двойно по-голям напредък да има, това е голяма сума за нас. Не сме на равни равнища с другите 22 страни. Представя се, че тези пари седят и ни чакат. Но не е по този начин. Нищо не е направено – тези 22 закона даже не са написани и импортирани в Народното събрание “, съобщи Биков в ефира на Нова телевизия.

По думите му може да се окаже, че сме изгубили половината от парите по Плана за възобновяване.

За ненаписаните и невкарани в Народно събрание закони за Плана за възобновяване заприказва и Десислава Атанасова пред Българската национална телевизия. Тя обаче стигна и до малко по-далеч. Заговори за пазаруването на депутати от “Продължаваме промяната” - тематика, която витае в общественото пространство и стана мотив за политически нападки. Според Атанасова това се случвало и не били нужни “кой знае какви” доказателства.

“Това, едно държавно управление и неговото оцеляване да е въпрос на дилърство в Народното събрание, ми се коства върхът на безобразието, което може да се случи в политическия живот”, сподели тя.

Иначе увери - ПГ на ГЕРБ не взе участие в такива диалози. Поне двама обаче са били потърсени от партията на Кирил Петков преди вота на съмнение.

Атанасова откри метод по едно и също време да каже, че няма потребност от “кой знае какви” доказателства за пазаруването на депутати от Политическа партия, само че в това време упрекна отиващия си вътрешен министър Бойко Рашков за изказвания в общественото пространство, които не са подплатени с съответни доказателства. Силовият министър се трансформира в бодил в петата за ГЕРБ.

Добрев също заприказва за купените от Политическа партия депутати. По думите му още една национална представителка от “Възраждане” се кани да напусне редиците на Костадин Костадинов, а до петък партията на Петков можело да напазарува задоволително народни представители.

Пред bTV той добави, че въпреки всичко партията не разполага с обстоятелства, които да приказват за пазаруване на депутати с постове и биткойни, само че има такива клюки в коридорите на Народното събрание.

Но “няма потребност от кой знае какви” доказателства, както въпреки всичко сподели Атанасова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР