Ние сме в непрестанен контакт с човека от Белград. Почти

...
Ние сме в непрестанен контакт с човека от Белград. Почти
Коментари Харесай

Къро, политици и бизнесмени готвели отстраняване на Гешев. Намесиха “Цецо от Белград”, а “Промяната” били ...

" Ние сме в непрекъснат контакт с индивида от Белград. Почти на финалната права сме и скоро ще пием шампанско. Мафията, симбиозата сред престъпни престижи, наказани лица и такива търсени от Интерпол, известни на обществото лица и организации, дружно се борят против институциите и против страната в несъгласие с интереса на хората. Това не го споделям аз към този момент, това го споделят доказателствата, които ще видите ", съобщи пред медиите основния прокурор Иван Гешев.

Повод за конференцията на обвиняването е описът с имена на прокурори, съдии и следователи, открит в дома на обвинен за присъединяване в ОПГ за изнудване и владеене на опиати. Списъкът е бил озаглавен “Вредители за уволняване ”. Магистратите са чиновници на закритите профилирани съд и прокуратура, като в листата са конкретизирани и актуалните им длъжности.

Двама души са привлечени като обвинени, а в жилищата им са открити записи, които прокуратурата сподели. В проблема се намеси и името на Красимир Каменов-Къро - спряган в предишното като главен приятел на Христофорос Аманатидис-Таки.

“Здрасти, имаме безкрайно финансиране на Цецо от Белград за Гешев - той поема лобистите от Щатите, Къро също е насреща… Казаха, че са ти изпратили материал. Важно е да намерим хора да пищят против Каскета – ние ще им кажем защо ”, излиза наяве от записа. 

Някои от показаните от прокуратурата доказателства са и писмени. Споменава се поименно “Кокорчо ”, който щял да събира компромати дружно с “Тони Парфюма ”. В диалози пък Къро показва, че “нищо няма да ги избави - до изборите има 2 месеца ”. 

На две флашки се чуват записи, свързани още с публицистите Атанас Чобанов и Димитър Стоянов от BIRD.bg, и румънско-френския жител Овидиу Семенеску - разгласен за търсене. Безспорно най-тревожното е, че ясно се чува за скица против 400 000 лева да се отстрани служител на реда от ГДНП. 

“Тия са малоумни " Промяната " – каквото кажеш, това ще създадат... ", се чува още в записа. Къро се хвали, че “неговите хора ” от “ПП и Демократична България ” “идват ”, а Гешев е “набелязан ”.

Днес беше упоменато, че има данни за " закани против обществено лице, обвързвано с издателска активност и медии ". За облекчение Борислав Сарафов подсети, че в предишното имало данни, че Къро се е заканвал с ликвидиране на Пеевски. На доста места се приказва за " Цецо от Белград ", който единствено чакал да му се каже какво да прави, и още: за ВТБ, за " Бобока ", за " Лачев " – който бе обвързван с ръководството на " Булгартабак ", компания под контрола на Делян Пеевски, напомнят от ClubZ.

В пуснатите записи се разисква и че „ Гешев е на крачка да задържи Бойко “, както и че Влади Горанов „ един пестник душичка носи “ - и " на кого е носил парите, като ги е взимал от Черепа ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР