Ние сме в началото на един стабилен управленски мандат, който

...
Ние сме в началото на един стабилен управленски мандат, който
Коментари Харесай

Цветанов: Ние сме в началото на стабилен управленски мандат


Ние сме при започване на един постоянен управнически мандат, който залага на прозрачността. Това увери ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Според Цветанов през днешния ден страната ни се нуждае от градивен разговор, тъй като ни следва председателство. „ Във всички тези мероприятия, които са планувани за осъществяване от българския парламент, дано да бъдем единни ”, прикани Цветан Цветанов.

„ Ние сме при започване на един постоянен управнически мандат, който залага на прозрачността, който залага на тази успеваемост, която фактически ще даде добавена стойност за развиването на районите. Там би трябвало да фокусираме вниманието си, а не за това, което е споделил вицепремиерът Симеонов “, уверен е ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Той уточни, че се вършат непрекъснати съдружни срещи. „ Вчерашният ден сме създали политически съвет и фактически сме отчели и тези недостатъци, които бяха позволени през последните няколко седмици ”, съобщи Цветанов. Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР