Ние сме в началото на един стабилен управленски мандат, който

...
Ние сме в началото на един стабилен управленски мандат, който
Коментари Харесай

Цветанов: В началото на един стабилен управленски мандат сме

Ние сме при започване на един постоянен управнически мандат, който залага на прозрачността. Това съобщи от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила, който прочете декларация от името на парламентарната група.

Цветанов напомни, че от 1 октомври тази година минималната пенсия става 200 лв.. Действително тя е дребна, само че въпреки всичко е явен политически знак за това, което вършим. Това би трябвало да бъде оценено на база на политическите старания, които вършим през днешния ден. Трябва да бъде регистрирано и това, че страната ни отбелязва стопански напредък, означи той.

Днес страната ни се нуждае от градивен разговор, тъй като ни следва председателство. Във всички тези мероприятия, които са планувани за осъществяване от българския парламент, дано да бъдем единни, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Ние сме при започване на един постоянен управнически мандат, който залага на прозрачността, който залага на тази успеваемост, която фактически ще даде добавена стойност за развиването на районите. Там би трябвало да фокусираме вниманието си, а не за това, което е споделил вицепремиерът Симеонов. Мога да заявя, че ние вършим непрекъснати срещи. Вчерашният ден сме създали политически съвет и фактически сме отчели и тези недостатъци, които бяха позволени през последните няколко седмици, сподели още Цветан Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР