Ние сме способни да предложим политики, които да извадят страната

...
Ние сме способни да предложим политики, които да извадят страната
Коментари Харесай

Калоян Паргов: "БСП за България" е гласът на разума и стабилността

Ние сме способни да предложим политики, които да извадят страната от икономическата, енергийната и здравната рецесия, безапелационен бе водачът на столичните социалисти.

В тази акция " Българска социалистическа партия за България " ще е гласът на разсъдъка и стабилността. Ние сме способни да предложим политики, които да извадят страната от икономическата, здравната, обществената и енергийната рецесия. Това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов, който взе участие в откриването на акцията на социалистите за парламентарните избори на 14 ноември. На събитието беше показан и проектът на " Българска социалистическа партия за България " за първите 100 дни на 47-ото Народно заседание и новото държавно управление.

Паргов напомни, че за трети път през тази година се изправяме пред избор. " От него ще зависи утрешния ден на децата, майките и бащите ни. Българска социалистическа партия ще е гласът на хората и разсъдъка в бъдещия парламент. Този глас е необходим, тъй като се намираме в тежък интервал - международна икономическа, здравна, обществена и енергийна рецесия, растяща инфлация и политическа неустойчивост ", означи водачът на столичните социалисти.

Според него първите крачки към по-доброто бъдеще на България към този момент са направени и това се е случило с помощта на президента и назначения от него длъжностен кабинет. " Но остава още доста работа ", съобщи Паргов.

" На 14 ноември всеки ще би трябвало да направи своя избор, който да подсигурява, че със здрав разсъдък и мисъл за хората ще преодолеем тестванията, пред които е изправена страната. Затова гласувайте с №33 за " Българска социалистическа партия за България " и с №6 за кандидатпрезидентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова ", прикани Калоян Паргов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР