Ние сме простили на Кристиян. Това каза пред bTV Екатерина

...
Ние сме простили на Кристиян. Това каза пред bTV Екатерина
Коментари Харесай

Блъсната от Кристиян туристка проговори от дъното на душата си след трагедията с момчето

Ние сме дали прошка на Кристиян. Това сподели пред bTV Екатерина Христова, една от потърпевшите при злополуката в Триград, блъсната преди 2 седмици от 16-годишното момче, което беше намерено мъртво. Тя е със строшен таз и е настанена в „ Пирогов ”. При случая пострада и нейната 6-годишна дъщеричка, която е била с комоцио. „ Нека Господ да му елементарни за това, което се е случило. Важното е, че сме живи, и това няма да тежи на съвестта на тези хора. Много време ще ни би трябвало да се възстановим – душевен и физически, само че ние сме мощни и ще се справим”, сподели потърпевшата.

„ През цялото време се молех нищо да не му се случи. Майка му се обади да изкаже съпричастност към нашата покруса, сподели, че би могла да помогне с каквото й е по силите, помоли ме да схвана като майка тя по какъв начин се чувства”, добави Екатерина.

„ Никой не е отговорен, просто някакво идиотско нещастно съвпадане на събитията. На нито едно дете не би трябвало да му се дават ключове, на нито едно дете не би трябвало да му се разрешава да слага живота си в опасност”, съобщи още тя.

След злополуката тя е изпаднала в безсъзнание. „ Видяхме по какъв начин колата лети от завоя, който е напълно дребен, има видимост. Видях фара, който летеше към мен, и след това се разсъниха на земята. Не можах да си поема въздух и изпаднах в безсъзнание. После чух детенцето ми да вика: „ Мамо, мамо”, и това ме върна и ме накара да си отворя очите и да си поема въздух”, спомня си потърпевшата.

„ Когато си отворих очите, вратата на шофьорскот място беше отворена и нямаше никой. Едната ми другарка викаше Бърза помощ, а другата тичаше към хижата”, добави тя.

Сега й следва дълго възобновяване - най-малко 2 месеца не може да си натоварва таза, ще се учи да прохожда още веднъж с патерици.

Екатерина призна, че щерка й също е доста смутена, откакто по новините е чула за гибелта на Кристиян. „ Каза ми: Мамо, за какво трябваше по този начин да се случва. Не можаха ли да го намерят, не можа ли да каже баткото, че съжалява. Това щеше да е достатъчно”, съобщи Екатерина.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР