Ние сме най-голямата женска политическа организация. В нашата работа няма

...
Ние сме най-голямата женска политическа организация. В нашата работа няма
Коментари Харесай

Ирена Соколова: ГЕРБ е партия на истината и истинското

Ние сме най-голямата женска политическа организация. В нашата работа няма екстремизъм, опълчване и подправени вести. Политическа партия ГЕРБ е партия на истината и същинското.

Това съобщи ръководителят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова по време на откриването на седмата политическа академия на Жени ГЕРБ „ Национално ръководство и сигурност. Политика на европейска съгласуваност в подтекста на присъединението на Западните Балкани “. Форумът се организира във Велинград и се провежда взаимно от Жени ГЕРБ, Фондация „ Конрад Аденауер “ и Сдружение „ Граждани за европейско развиване на България “, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„ От Жени ГЕРБ работим по всички тематики и водим разговор с всички политически сили и обществени групи. Внасяме добавена стойност във всички сфери “, посочи ръководителят Ирена Соколова. По думите й дамите от ГЕРБ са постоянно подготвени да оказват помощ на всеки, който има потребност от диалог, партньорство или за провеждането на самодейност. „ Ние сме специфичен сътрудник. Това е седмата ни академия и имаме упоритостта да организираме такива конгреси и отсега нататък “, показа пред дамите Соколова.

Областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов благодари на дамите от ГЕРБ за тяхната интензивност във всички сфери на публичния живот. „ На седмата академия на ЖГЕРБ ще продължим да обменяме опит и да потвърждаваме, че ГЕРБ е най-добре проведената партия в страната и сме способни да носим отговорност за ръководството на България “, уточни той.

Според Шопов към този момент е аксиома това, че сполучливите политики и модели минават през блестящо наличие на дами в ръководството. „ ГЕРБ е партия, която дава необятна опция на дамите да вземат участие интензивно в публичния и политическия живот на страната, да бъдат на високоотговорни позиции и да вземат основни решения за развиването на България. Смятам, че няма друга политическа мощ, която да разполага с толкоз висок интелектуален и експертен потенциал от представителки на нежния пол “, уточни регионалният координатор на ГЕРБ-Пазарджик.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР