Ние сме ги били по техните правила и пак ще

...
Ние сме ги били по техните правила и пак ще
Коментари Харесай

Борисов: Не искаме изгода, искаме справедливост

Ние сме ги били по техните правила и отново ще ги победим, съобщи водачът на ГЕРБ след абсурда с хартиената бюлетина

 

" Ние победихме на тези избори по техния Избирателен кодекс, с техните машини, с техните правила, с техните вътрешни министри. И по никакъв метод Избирателния кодекс не ни е проблем. Нещо повече. Услужливо се пробват да не помнят, че измененията в Избирателния кодекс бяха импортирани от съдружния сътрудник на Политическа партия - Българска социалистическа партия ". Това съобщи Бойко Борисов на конференция на ГЕРБ.



" Някои се пробват да ни привързват като хартиена коалиция. Извинявайте господа, толкоз доста прави този парламент и аз за последните 30 години не си припомням по-добре работещ парламент. Но в случай че не беше определен ръководител, той нямаше да работи. Сиреч, този избор, този жест тогава на Българска социалистическа партия ние го оценихме и по тази причина влязохме в диалог, а и ние сме дали обещание на нашите гласоподаватели да върнем и опцията за хартиена бюлетина. Защото - пороците на машините, тъй като подозренията в машините и в нас, и в Българска социалистическа партия и във всички. Само преди няколко дни господин Божанов сподели, че не може подсигурява 100% честността на машините ", съобщи водачът на ГЕРБ, написа " 24 часа ".

" Ние сме ги били по техните правила и отново ще ги победим ", сподели още Борисов.

" Ние не желаеме полза, желаеме правдивост ", добави той.

 
" Проблемът им е, че би трябвало да избягат от затварянето на Маришкия басейн, от горивата. Ясно ми е какво целят " Продължаваме промяната ", съобщи Борисов.

Очаквайте детайлности!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР