Ние сме длъжни да опитаме, защото България се нуждае от

...
Ние сме длъжни да опитаме, защото България се нуждае от
Коментари Харесай

Глас от БСП: България се нуждае от редовно правителство

Ние сме длъжни да опитаме, тъй като България се нуждае от постоянно държавно управление. Това сподели националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " и член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Георги Гьоков пред публицисти в Народното събрание.

" Ние имаме групови органи и те ще решат по какъв начин ще подходим. При всички случаи сме оповестили, че ще приемем третия мандат и ще преговаряме с всички.
 Десислава Атанасова: Нужно е постоянно държавно управление, търпението се изчерпва Десислава Атанасова: Нужно е постоянно държавно управление, търпението се изчерпва
Всички други, които се обявяваха за наша опция, явно не са такава. Не са в положение да поемат никаква отговорност. Това заяв...

В политиката се приказва едно в общественото пространство, а когато се седне на съществени диалози на маса, стават други неща. Може да има доближаване, може да има раздалечаване ", сподели още Георги Гьоков, представен от Фокус.

По думите му обаче президентът може да отговори на кого ще бъде връчен третият мандат.

Според него Българска социалистическа партия желае да има постоянно държавно управление. " Заявили сме, че в известна степен ще търсим специалисти за тези министерските места и едно експертно държавно управление, което да се сплоти към избрани цели, цели и да ги реализираме ", съобщи още Гьоков.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР