Ние приветстваме подкрепата на нашите партньори от САЩ - това

...
Ние приветстваме подкрепата на нашите партньори от САЩ - това
Коментари Харесай

Борислав Сарафов: Новият Магнитски е открита подкрепа на САЩ на нашите действия

Ние приветстваме поддръжката на нашите сътрудници от Съединени американски щати - това е поддръжка на нашите дейности. Румен Овчаров е наказан на две инстанции, има обвинителен акт против Александър Малинов. Срещу още едно лице от листата има произвеждане, скоро ще стане ясно. Тези лица са наши цели. Това съобщи пред Българска национална телевизия заместник-главният прокурор и шеф на Националната следствена работа Борислав Сарафов.

" С Владислав Горанов се заемаме в понеделник. Горанов ще го забележим в съда, когато имаме задоволително доказателства. Отново ще проверим всички данни, против всички лица. Корупцията се разкрива от оперативните органи у нас ", сподели още той.

Сарафов поясни, че Васил Божков би трябвало да бъде разпитан в България от българските проверяващи органи, с цел да може показанията му за Горанов да бъдат годни.

" Ние сме в серпантина от изборни акции, очевидно би трябвало да сложим всички каузи на трупчета, с цел да може всички политици да са удовлетворени ", разкри Сарафов. Продължават да постъпват данни у нас от непознати жители, потърпевши от активността на Nexo, разкри Борислав Сарафов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР