“Ние приемаме резултатите такива, каквито са – тепърва ще правим

...
“Ние приемаме резултатите такива, каквито са – тепърва ще правим
Коментари Харесай

Сачева: Приемаме резултата, но Радев трябва да помисли върху разделението и омразата, които царуват

“Ние одобряваме резултатите такива, каквито са – занапред ще вършим своите разбори, имаме своите съмнения по отношение на честността на метода, по който се организираха изборите “. Това съобщи Деница Сачева от ГЕРБ, откакто Румен Радев завоюва втори мандат.

Партията на Бойко Борисов застана зад самостоятелния претендент Анастас Герджиков. Сачева загатна, че служебното държавно управление е оказало въздействие на резултатите по време на предизборната акция.

„ То сигурно не беше независимо и сигурно повлия в една или друга степен на вота. Най-малкото – тази невиждана изборна интензивност не би трябвало да радва и спечелилия в днешните избори “, разяснява някогашният обществен министър.

Според нея Румен Радев би трябвало да намерения върху разделянето и омразата, които царят в обществото. По думите ѝ точно това е и повода са рекордно ниската изборна интензивност.

„ Трябва да се сътвори работещо държавно управление. Самите гласоподаватели са споделили какво тъкмо желаят. Народът отреди на ГЕРБ второто място, тъй че в случай че някой счита още веднъж да пренебрегне волята на толкоз доста хора, съвсем 600 хиляди души, това още веднъж приказва за непознаване на волята на хората “, добави тя.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР