Ние от ВМРО изразихме своята съпричастност към справедливите искания на

...
Ние от ВМРО изразихме своята съпричастност към справедливите искания на
Коментари Харесай

ВМРО: Подкрепяме протеста на полицаите и заставаме зад исканията им

Ние от Вътрешна македонска революционна организация изразихме своята съпричастност към справедливите претенции на служителите на реда още на 3 юни по време на безмълвния митинг.Тогава управлението на партията, в лицето на съпредседателя Александър Сиди, основния секретар Юлиан Ангелов и членовете на Изпълнителния комитет доцент Милен Михов и Стефан Балабанов, организира с част от управлението на СФСМВР.

На диалозите с ръководителя на синдиката Валентин Попов и члена на УС Станислав Катанов бяха разисквани всички наболели проблеми в системата.

Реформата по математически модел, без оглед на човешкия фактор и характерните обществени функционалности на Министерство на вътрешните работи, демотивацията, ниското възнаграждение, неналичието на електронно ръководство изкараха чиновниците в Министерство на вътрешните работи на улицата.

Затварянето на РУП в проблематични региони с растяща циганска престъпност е другият значителен проблем, който настоящето управление на Министерство на вътрешните работи не регистрира. Това е изострен публичен проблем, който напълно скоро ще ескалира до размери, които страната няма да може да овладее.

Недопустимо е ръководещите да неглижират системата на сигурността до стадий, в който униформените чиновници да разгласят ефикасни протестни дейности. И то на фона на цялата усложнена външно- и вътрешнополитическа обстановка. Да унижаваш хората, които непрекъснато бдят над живота и здравето на българите е равнозначно на това да предадеш суверенитета на България.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР