Ние не сме в политиката за празни кутийки или пълни

...
Ние не сме в политиката за празни кутийки или пълни
Коментари Харесай

Андрей Гюров: ПП не търси постове и пълни чекмеджета

" Ние не сме в политиката за празни кутийки или цялостни чекмеджета, а с цел да забележим България на нов път на развиване " - това съобщи депутатът от ПП-ДБ Андрей Гюров в ефира на Българска национална телевизия.

Правителство с втория мандат - ние споделяме, че това е разновидността, който считаме за най-правилен за страната. Вероятно имаме дейности, които насочват вниманието към първия мандат, призна той.

Учудващо беше, че след изборите никой не се обърна към първата политическа мощ, а всички погледи бяха ориентирани към нас, разяснява Гюров.

ПП-ДБ не взели участие в политически игри, като поискали срещата им с Мария Габриел да се измести от сряда за петък - просто Асен Василев и Кирил Петков изпълнявали от дълго време стихотворец ангажимент.

Гюров изясни, че когато се прави съглашение, то би трябвало да се съблюдава, а не " да пристигна вожда " и да го подреди, по отношение на " джентълменското съглашение " сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. По-рано през днешния ден ГЕРБ гласоподаваха срещу избора на началник на правната комисия да влезе в дневния ред на Народно събрание, само че по-късно Борисов пое ангажимент техния човек Стою Стоев да бъде определен на идващото съвещание на Народно събрание.

Според него настояването на оставката на Гешев е било " политическо предписание ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР