Ние не сме стандартна политическа партия, ние сме ИТН. Щампите

...
Ние не сме стандартна политическа партия, ние сме ИТН. Щампите
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Щампите за останалите политически партии не важат за нас

" Ние не сме общоприета политическа партия, ние сме Има Такъв Народ. Щампите за останалите политически партии не важат за нас. Ние сме нещо напълно друго. Ние просто сме Има Такъв Народ ".

Това сподели пред БНР Тошко Йорданов, заместник-председател на партия " ИТН ", съгласно който е било " режисирано " отпадането им от предходния парламент:

" Бяхме изхвърлени с фалшификации, най-малко това е моето вътрешно разбиране, подплатено с реплики сред Българска социалистическа партия и Политическа партия, когато си говореха в предходното Народно заседание за кодовете на машините ".

По думите на Йорданов във времето, в което Има Такъв Народ не е била в Народното събрание, са " лъснали лъжите, които са се излели върху тях ":

" На нас ни оказа помощ времето.... Сега имаме завръщане на хора, които преди са дали своят вот за нас, само че на предните избори са се въздържали или са дали своят вот за някой различен ".

Според него с 11 депутати, колкото ще имат Има Такъв Народ в 49-ото Народно заседание, може да се направи доста:

" Във фрагментиран парламент от време на време се оказва, че по-малката политическа мощ има по-голяма тежест за взимане на решения, тъй като гласът и тежи повече и може да накланя везните. Ние ще постъпваме безусловно практично и ще гласуваме неща, които са потребни ".

Има Такъв Народ има подготвена законодателна активност, акцентира Тошко Йорданов:

" Едно от най-важните неща е бюджетът на страната.... Със сигурност би трябвало да се подхващат ограничения за стопанската система на страната и да се спре това необмислено харчене.... Ние сме в тежка финансова рецесия поради некадърната финансова политика на Асен Василев, която е прекомерно лява... Трябва да се подхващат ограничения за финансова дисциплинираност ".

България е страна от Европейски Съюз и когато дава отговор на критериите, ще влезе в еврозоната, разяснява още заместник-председателят на Има Такъв Народ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР