“Ние не предвиждаме раздяла с никой. Нашия електорат, нашите избиратели,

...
“Ние не предвиждаме раздяла с никой. Нашия електорат, нашите избиратели,
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Ние си харесваме г-н Пеевски

“Ние не предвиждаме разлъка с никой. Нашия електорат, нашите гласоподаватели, нашата партия ние си харесваме господин Пеевски и считаме, че господин Пеевски направи доста и за страна, за хората, изключително в пандемичната рецесия, а за нашия електорат, да не говорим “, това сподели през днешния ден пред БНР зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев. 
Така Цонев разяснява пред БНР думите на премиера Борисов, който съобщи преди дни, че няма връзка с Пеевски, а партията му не получава скрита поддръжка от Движение за права и свободи.
Според Цонев, отводът на партиите да споделят връзките си с Движение за права и свободи е двуличие, тъй като след общественото разграничение представители на всички партии търсят поддръжка от Движение за права и свободи. " Няма политическа партия, която да не ни гони по коридорите (за поддръжка, б.а.), май би трябвало да го документираме това, с цел да се постави завършек на лицемерието ", добави депутатът.
Зам.-председателят на Движение за права и свободи предвижда, че след изборите ще има мощно фрагментиран Народното събрание и ще е мъчно да се сформира държавно управление. " Лесно никой не ни е заречен, по тази причина споделяме, че би трябвало да се възвърне разговорът сред институциите и политическите сили. После да се сформира мощно държавно управление ", заключи Цонев.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР