“Ние не измисляме никакви неща, които не са следствие на

...
“Ние не измисляме никакви неща, които не са следствие на
Коментари Харесай

Гратисният период за покупка на маски е до 00:00 ч. в събота

“Ние не измисляме никакви неща, които не са разследване на положителни практики, които са открити в света. Основните източници, които употребяваме, с цел да постановяваме или втвърдяваме ограничения това са – Китай, Корея, Израел и огромните страни сътрудници в Европейски Съюз. От нощес е наложително носенето на маски в Израел и в Австрия. Има маски в моята квартална аптека – 3,50 лева костват. Има маски, налични са. Гратисният интервал за покупка на маски е до 00:00 ч. в събота “. Това предизвести ръководителят на Националния действен щаб професор Венцислав Мутафчийски на брифинг в постройката на Министерски съвет.

“В Австрия, както в Израел, по този начин и в световен мащаб има изострен дефицит на маски. Да, това изправя популацията пред един сложен за решение проблем. Но в тези няколко дни и седмици много от предприятията, които изпаднаха в затруднено състояние, тъй като текстилната и шиваческата индустрия в България са свързани с европейски поръчки. Знаете, че в Европа сега стопанската система също е в доста сериозна криза и те на процедура изгубиха поръчките си, те се претрансформираха и работят интензивно по изработването на маски “, сподели още проф. Мутафчийски.

Идеята е да се носи маска на публични места – магазини, аптеки, метро, публичен превоз, лечебни заведения, банки, посещаване в административна приемна на държавни служби, приемни на КАТ и така нататък
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР