Ние можем да на правим правителство и с първия мандат,

...
Ние можем да на правим правителство и с първия мандат,
Коментари Харесай

Борисов: Ние вече имаме работеща коалиция

Ние можем да на вършим държавно управление и с първия мандат, само че то няма да е стабилно, няма да провокира успокоение, няма да ни показа еднопосочно пред обществото и напрежението ще продължи да пораства. Трябва да се благодари на президента Радев, че демонстрира самообладание да може и ние да свикнем, че сме спечелили, а другите са победени, че най-хубавото е работещо държавно управление. Това го желае народът, това го диктува здравият разсъдък. Всичко останало е злополука. За да няма его и да няма ядосани по трасето, изобщо не би трябвало да се приказва за първи, втори и който и да е било мандат. Но ни имаме към този момент доста добра коалиция. 

Това разгласи в ефира на bTV водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Според Борисов партиите не могат да си разрешат да разхлабен парламент, който работи добре и реализира високо единодушие по доста въпроси. 

" Има един факт - гласуванията в Народното събрание. Там резултатите от изборите и резултатите от гласуването съответстват. Българите са за двата съюза Европейски Съюз и НАТО. Този съюз се оформи още по времето на Северна македония с голямо болшинство. Решението за даване на военна помощ на Украйна събра 175 гласа за. Решението за втората част на ескадрилата F-16 - 162 гласа, устойчиво болшинство от 4 партии. Решението за еврозоната - 157 за. Решението за 100% диресфикация на съветското нуклеарно гориво - 153 гласа за. Ако продължи да работи по този начин Народното събрание, по какъв начин да разбираем за какво скапваме Народното събрание ", разяснява Борисов. 

Очаквайте детайлности. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР