Ние идваме изразява дълбоко възмущение от разпореждането на министър Габриел

...
Ние идваме изразява дълбоко възмущение от разпореждането на министър Габриел
Коментари Харесай

„Ние идваме“: Министър Габриел и кмета Терзиев обслужиха интересите на Путин

„ Ние идваме " показва надълбоко отвращение от разпореждането на министър Габриел към община София да обезпечи церемонията по поднасяне на цветя от представителя на Москва Елеонора Митрофанова на костницата в кв. Лозенец, по отношение на Деня на руската войска.

Този акт дава основателни подозрения в логиката Министерството на външните работи да остане под контрола на ГЕРБ, при възможна ротация.

Подобно позволение е неуместно към представител на режим, представляващ Русия, която, дружно с Украйна и други нации, представляваше Съветската войска. А през днешния ден точно Москва води нападателна и кървава война против народ, представлявал част от Съветската войска и употребява причините на Хитлер, с цел да оправдае нахлуването в Полша при започване на Втората международна война.

Тъжният дипломатически нонсенс се добавя и от обстоятелството, че в Паметника-костница в кв. Лозенец не са положени ничии кости.

Абсурдното държание на външния министър, който не откри време да привика госпожа Митрофанова във връзка със гибелта на Алексей Навални, се добавя и от несъответстващото държание на кмета Васил Терзиев. Изглежда той е пропуснал текстовете от закона, които в границите на локалното самоуправление му дават опция да се отнесе към събитието, както към всеки национал-социалистически жест, например Луков марш.

Дипломатическият имунитет не е мотив за измяна към демократичните полезности на страната ни и опция за подигравка както с паметта на починалите тогава, по този начин и с паметта на загиващите през днешния ден. Логичното решение е външно министерство да не легитимира дипломат Митрофанова, а тя да бъде изгонена от страната ни, с цел да получи време в родината си да научи имената на всички нации, взели участие в Съветската войска, които през днешния ден Москва нападна. А на нейно място да бъде изпратен човек, който не споделя национал-социалистически възгледи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР