Ние декларирахме готовност, ако президентът реши да връчи третия мандат

...
Ние декларирахме готовност, ако президентът реши да връчи третия мандат
Коментари Харесай

Нинова: В основата на преговорите няма да бъдат имената, а програмата


Ние декларирахме подготвеност, в случай че президентът реши да връчи третия мандат на " за България ", да проведем диалози в досегашния формат на четворна коалиция, като в основата на тези диалози да бъде програмата, която изработихме. Това сподели пред публицисти след консултациите при президента водачът на.

Загрижени сме, тъй като би трябвало да осигурим страната, да помогнем на фамилиите в идните есенно-зимни месеци, да приемем законите за Плана за възвръщаме и резистентност, да изготвим бюджета за 2023 година Поне за нас най-важните въпроси са инфлацията, цените, приходите, бедността и неравенствата. В програмата, която изготвихме трите партии, са залегнали съществени ограничения по какъв начин това да бъде преодоляно, съобщи Нинова.

Тя посочи, че в случай че третият мандат не бъде даден, от левицата ще беседват с политическата мощ, на която мандатът бъде връчен.

Ние призовахме Кирил Петков да не бъде претендент за министър председател и му прави чест, че направи стъпка обратно. В основата на договарянията няма да бъдат имената, а програмата, дейностите, политиките и законите, само че и заявяваме, че в демократична страна първата политическа мощ би трябвало да излъчи министър председател. Продължаваме да считаме, че " Промяната " би трябвало да излъчи премиера, уточни социалистката.

Лидерът на разясни, че " алените "  няма да договарят за държавно управление с присъединяване на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Още през 2017 година сме споделили, че се борим с модела на ръководство на Борисов и нямаме никакво желание да отстъпваме от това, акцентира.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР